Ingelbewaarder
Image default
Vakantie

Italiaanse mode en schoenen

Italië in één zin: La dolce vita!

Als er één land is in de wereld waar het draait om zien en gezien worden, dan is dat wel Italië! De laars van Europa, een populair vakantieland maar vooral een land van cultuur, de nieuwste mode, de heerlijke keuken, olijfolie en natuurlijk Ferrari! Italianen zijn apetrots en echte levensgenieters met een grote passie voor schoonheid in iedere vorm. Met zoveel diversiteit in mens, natuur en internationale allure is het een allemansvriend waar iedereen zich kan vermaken.Niet voor niets dat ‘la dolce vita’ het levensmotto is van Italianen.

Heb jij de Italiaanse mode al geproefd?

Een van de zaken die samen in één adem genoemd wordt samen met Italië is natuurlijk de mode, en dan met name Milaan. Milaan is dé modehoofdstad van de wereld. De nieuwste mode en haut couture worden hier aan het publiek kenbaar gemaakt via grootste en spetterende modeshows van de grootste en bekendste mode merken ter wereld. Maar de mode scene in Italië is niet alleen van het exclusieve. Regelmatig worden niet modeontwerpers en bedrijven geïnspireerd om betaalbare mooie mode te creëren voor iedereen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Nero Giardini damesshoenen en herenschoenen van Giorgio.

Nero Giardini schoenen van topklasse

Nero Giardini is een ervaren rot in de schoenen mode branche, opgericht in 1975 in Monte San Pietrangeli. Inmiddels ruim 45 jaar laat is het merk uitgegroeid tot een wereldspeler en een gerenomeerd internationaal bekend merk met aandacht voor de schoenenambacht. Nero Giardini is op en top Italiaans en dat is terug te zien in de productie dat volledig nog steeds plaatsvindt in Italië. Dit doen ze bewust, want de Italaanse kennis en specifieke ambacht is zomaar elders eenvoudig te vinden. De kwaliteitsnorm ligt hoog en dat is te zien iedere collectie weer. Naast het makenvan kwalitatief hoogwaardige schoenen en accessoires heeft NeroGiardini een toekomstgerichte bedrijfsstrategie gecombineerd met veel enthousiasme. Onze klanten kunnen vertrouwen op kwaliteit, klasse en design. Met als finishing touch een flinke vleug Italiaanse cultuur.

Nijhof Schoenen – Sinds 1929 passie voor dames- en herenmode

Als één van de grootste onafhankelijke schoenenwinkels in Oost-Nederland is Nijhof Schoenen actief in de schoenenbranche voor jong en oud. Met meer dan 70 A-merken bieden ze een ruim assortiment schoenen in vele soorten en maten, maar altijd van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze in-house podotherapeut zorgen wij voor de best passende schoen met eerlijk en onafhankelijk advies van een professional. Het is mogelijk om onze collecties ook online te bestellen via onze webshop met gratis verzending bij besteding van €75,- of meer. Dus voor de mooiste herenschoenen of damesschoenen, shop je bij de #1 schoenenwinkel van Nederland!

BEKIJK DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE 2018

https://www.nijhofschoenen.nl