Ingelbewaarder
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis huren in de Ardennen

Een uniek vakantiehuis huren in de Ardennen is ideaal wanneer je hier een weekendje of een weekje naar toe gaat om je vakantie te vieren en even tor rust te komen of om juist iets actiefs te doen. Het ligt zo’n 300 kilometer van het midden van Nederland, Utrecht, af. En de huizen zijn variërend tussen de 2 en de 12 personen. Een van de woningen die voor 2 personen bedoeld is wordt op de website aangeboden als de Duitse Eifel. Je kunt hier met z’n tweeën goed in verblijven wanneer je hier vakantie aan het houden bent. Het heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer en deze woning is geheel gelijkvloers, dus ook geschikt voor mensen met een handicap of die minder goed ter been zijn.

 

Website

Het vakantiehuis huren in de Ardennen kan gemakkelijk via deze website. De omgeving van dit huis is perfect voor het maken van lange wandelingen in de natuur omtrent het vakantiehuis in de Ardennen. Ook leuk voor wanneer je een hond hebt die uitgelaten moet worden, want die zal geheid genieten van al de natuur waar hij of zij lekker in kan snuffelen en lange wandelingen mee kan maken. Het grasveld naast  het huis leent zich ook goed voor een potje voetbal of een spel met de hond.

 

Kachel

Wanneer je een vakantiehuis gaat huren in de Ardennen moet je rekening houden met het aanwezig zijn van een hout kachel. In de zomer is dit uiteraard niet per se nodig, maar in de winter kan het hier nogal koud worden en heb je veel aan een hout kachel, waar je lekker kunt stoken en gezellig in de avond een kop warme chocomel kunt drinken. Ook hebben alle huisjes een goede verbinding met het internet, waardoor je niet helemaal afgezonderd bent van je leven in Nederland.