Ingelbewaarder
Image default
Dienstverlening

Kantoor koffie systemen zorgen voor een hogere mate van productiviteit bij werknemers

Uw medewerkers voorzien van een kwaliteit espresso, latte of cappuccino door een koffieautomaat op het werkzorgt voor een boost van de moraal. Vandaag zorgt de hectische levensstijl echt voor veel stres. Meer en meer bedrijven zien dit en werknemers zijn vaak overwerkt. Dit is de perfecte voedingsbodem voor stress en vermoeidheid. We weten allemaal waarvoor dit kan zorgen binnen het bedrijf, het is dus belang dat je de productiviteit hoog houdt. Als u een officemanager bent dan zul je dit vast wel begrijpen!

Hoe kan een bedrijf of kantoor manager een werkbare omgeving maken die zorgt voor een goede sfeer zonder dat het te veel kost? Een eenvoudige methode is zorgen voor en bron van cafeïne! Het is aangetoond dat de productiviteit zal verbeteren en dat we beter op kunnen letten door deze stof.

Veel medewerkers brengen hun eigen drank mee naar kantoor, omdat je op kantoor nu eenmaal niet de meest lekkere koffie hebt die je kunt drinken. Zou het niet handig zijn om een koffie systeem te hebben die zorgt voor een cappuccino, latte of mochaccino? Het antwoord is ja, zou het zeker handig zijn!

Onderzoekers presenteerde onlangs hun bevindingen van een studie van het analyseren van de consumptie van koffie op het werk. De resultaten bevestigen dat medewerkers die toegang hebben tot een koffiemachine op het werk meer zullen werken en denken voor het bedrijf. Dit leidt tot een verbeterde geestelijke toestand en verhoogde niveau van productiviteit. Het onderzoek heeft ook geconcludeerd dat werknemers liever koffie kantoorsystemen hebben die zorgen voor meer variatie. Dit is volkomen logisch aangezien mensen na een tijdje wel eens een keer iets anders willen.

Toen ik vroeger werkte in een hoofd hoofdkantoor in Montreal, namen heel weinig mensen maar een pauze tijdens het werk. Dit beïnvloed hun algehele doeltreffendheid in het vervullen van hun taak, maar nog belangrijker is dat ook de klant niet goed behandeld za worden. Nadat we een koffie-/ theevoorzieningen systeem kregen begon het te veranderen.

Ik zie meer interactie tussen werknemers en heb een betere kijk op hun werkomgeving. Dit versterkt het onderzoek vond ik over hoe koffie machines positieve invloed hebben op werknemers. Soms kunnen de kleine veranderingen in uw dagelijkse omgeving een groot verschil maken op hoe je voelt door je dag! Deze eenvoudige en kosteneffectieve oplossing is een overwinning voor werknemers en een overwinning voor werkgevers.

https://offerte.nl/koffieautomaat

Gerelateerde artikelen

VEILIGHEIDSKLUIZEN – BEWAAR UW KOSTBAARHEDEN VERTROUWD EN VEILIG

Hoe Je Weet of Je Partner een Persoonlijkheidsstoornis Heeft

Waarom je gloeilampen steeds doorbranden?