Ingelbewaarder
Image default
Sport

Afspraak maken bij fysio Capelle aan den IJssel

Ben je woonachtig in Capelle aan den IJssel en zoek je een professionele fysiotherapiepraktijk? Dan is Fysio Capelle aan den IJssel een verstandige keus. Enthousiaste en gespecialiseerde fysiotherapeuten, kunnen jou begeleiden vanaf je eerste consult. Het eerste bezoek aan fysio Capelle aan den IJssel zal gekeken worden naar de klacht en vindt er een intakegesprek plaats. Samen met de therapeut zal een behandelplan op maat worden gemaakt. Elk persoon is anders en heeft misschien een andere methode nodig. Je wilt van de pijn af en snel worden geholpen. Ook wil je geen terugkerende klachten. Fysio Capelle aan den IJssel biedt zorg op maat.

Zorg voor je gezondheid

Een blessure kan je zo maar overkomen. Geen goede warming-up gedaan of toch iets te veel hooi op je vork genomen. Vooral na de feestdagen, in januari, ziet fysio Capelle aan den IJssel meer blessureleed. Mensen willen afvallen en gaan in het nieuwe jaar te fanatiek aan de slag. Ook na de zomervakanties zijn er meer blessures te betreuren.

Het is beter om gedoseerd te beginnen, vooral wanneer je niet veel aan sport hebt gedaan. Maar ook na een periode dat je weinig hebt bewogen, is op een rustige manier beginnen met sporten, verstandig. Heb je toch het begin van een blessure dan is een bezoek aan fysio Capelle aan den IJssel een prima besluit.

Een blessure, wat kan de fysiotherapeut betekenen?

Wil je zo snel mogelijk weer gaan sporten, dan kan de fysio je helpen de hersteltijd te bekorten. Maar een fysiotherapeut kan ook adviezen geven aan bijvoorbeeld een hardloper die een eerste marathon wil gaan lopen en niet goed raad weet met de planning. Door een slechte voorbereiding ontstaan vaak de blessures en dan is de zin en het plezier van een marathon lopen snel voorbij. Fysio Capelle aan den IJssel kan helpen om je de juiste adviezen te geven en met plezier een marathon te lopen. Kijk voor meer informatie op de website.

https://belichaming.nl/fysiotherapie-capelle-aan-den-ijssel-schollevaar/