Ingelbewaarder
Image default
Bedrijven

IT Detachering werkt voor jou

IT detachering, iets voor jou? Je bent werkgever en je bedrijf is helemaal op de hoogte van de laatste mogelijkheden op technologiegebied. Je zoekt een werknemer maar je hebt de juiste match nog niet gevonden – omdat de IT sector zo ruim is, is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Dan is het tijd om een detacheringsbureau in te schakelen.

 

Waarom IT Detachering

Van fulltime werknemer tot iemand die op projectbasis bij je aan de slag gaat: een detacheringsbureau zal voor jou de mogelijkheden op een rijtje zetten. De werving en selectie wordt door het bureau gedaan zodat er enkel de meest geschikte kandidaten aan je zullen worden voorgesteld. Dit bespaart je dus een hoop tijd. Detacheringsbureaus zoals ITProgrammeur plaatsen jouw vacature. Werkzoekenden kunnen de vacante positie terugvinden aan de hand van een filter, wat wil zeggen dat ze voordat de zoektocht begint kunnen aangeven wat hun voorkeuren zijn. Er is bijvoorbeeld specifiek voor IT’ers de mogelijkheid om te kiezen of ze gespecialiseerd zijn in programmeren met JAVAscript, Python, .NET, enzovoorts.

Een geschikte kandidaat

Het bedrijf dat de IT detachering verzorgt zal na het bespreken van enkele details aan je laten weten welke kandidaten er geschikt zouden zijn. Je kunt er dan zelf voor kiezen om ze uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat iedereen die op gesprek komt goed op de hoogte is van de vereisten en zo ook bij de functie zal passen.