Ingelbewaarder
Image default
Auto's en Motoren

Operational lease heeft de toekomst voor bedrijfsauto’s

Zakelijk auto leasen

Het zelf aanschaffen van bedrijfsauto’s loopt steeds verder terug. Steeds meer ondernemers zien de grote voordelen van operational lease. Dit is natuurlijk ook wel logisch. Je hoeft geen aanschafprijs meer te investeren en hiervoor dus ook niet te reserveren. Je betaalt vanaf de dag dat je de auto in gebruik neemt alleen een bedrag per maand. Dit bedrag omvat alle vaste kosten die betrekking hebben op de auto. Denk hierbij aan onder andere de all risk verzekering, de kosten voor onderhoud en noodzakelijke reparaties en niet te vergeten de wegenbelasting. Daarnaast is in de leaseprijs een bedrag inbegrepen voor de afschrijving. Want als je na afloop van de leaseperiode de auto weer inlevert is deze natuurlijk minder waard geworden.

Grote en kleine bedrijven kiezen voor operational lease Zowel grote bedrijven met een wagenpark van meerdere auto’s als een kleine ondernemer met slechts één bedrijfsauto kiezen steeds vaker voor een lease constructie. Als je voor je bedrijf Ford Transit Connect lease overweegt dan kun je dit direct online regelen. Dit maakt het allemaal nog veel gemakkelijker. Want op deze manier kun je ook heel eenvoudig prijzen vergelijken van verschillende aanbieders. Wie weet tref je het en is er bij een leasebedrijf net een leuke actie met een scherp tarief. Hier kun je dan natuurlijk gebruik van maken zodat je op de kosten kunt besparen.

Alle kosten zijn duidelijk en overzichtelijk In de boekhouding kun je de leaseprijs voor de gehele leaseperiode opnemen want deze zal niet wijzigen gedurende de leaseperiode. Daarnaast moet er een bedrag worden gereserveerd voor de brandstofkosten. Als je ervoor zorgt dat je geen bekeuringen oploopt zijn er verder geen kosten, misschien hooguit af en toe parkeergeld of tol. Dit zijn namelijk de enige kosten die niet in de leaseprijs zijn inbegrepen. Je ontvangt geen facturen voor onderhoud en reparatie. Ook de premie voor de verzekering en de wegenbelasting wordt niet bij jou in rekening gebracht.

https://www.autoleasecentrale.nl/