Ingelbewaarder
Image default
Auto's en Motoren

Rittenregistratie: ook het verbruik van brandstof wordt heel precies geregistreerd

Beste rittenregistratie. Het volgende terrein waarop de firma van de Witte Kar actief is wordt gevormd door crematies en begrafenissen. Ook op het gebied van horeca vinden we de firma van de Witte Kar. De firma heeft een eigen hotel en een eigen café. Bij de firma van de Witte Kar hoef je in ieder geval geen honger of dorst te lijden. Ook op het gebied van catering is de firma van de Witte kar zeer actief. Het bezorgen van eten en drinken is de laatste jaren flink toegenomen. Rittenregistratie.

De firma van de Witte Kar bezorgt ook eten en drinken

Rittenregistratie. U en ik zien zeer regelmatig bezorgers met eten en drinken aan boord door de straat flitsen. Dat kan met een auto, met een brommer, met een gewone fiets, met een elektrische fiets. Als je daar van houdt zonder meer een leuk bijbaantje. Nu we toch bezig zijn op de openbare weg komen we uit bij de volgende activiteit van de firma van de Witte Kar namelijk het taxibedrijf. Ook deze afdeling bloeit weer heel goed op na de tijd met corona. Er wordt flink gereden. Rittenregistratie.

De taxi’s van de firma van de Witte Kar zijn allemaal wit

Rittenregistratie. Je mag één keer raden welke kleur de taxi’s van de firma van de Witte Kar hebben. Juist in één keer goed, namelijk wit. Als je graag een rijbewijs wilt halen kun je ook zeer goed terecht bij de firma van de Witte Kar. En zeker niet alleen voor een rijbewijs voor een auto, maar ook voor een bromfiets, en ook voor een vrachtauto. Niet alleen voor lessen in de praktijk maar ook voor lessen in de theorie. Als u en ik eens flink willen feesten. Rittenregistratie.Gerelateerde artikelen

Met de motorrijles in Amsterdam hebben je binnen no time je rijbewijs

Goedkoop rijlessen bij rijles Rotterdam

Alles over autosijpels