Ingelbewaarder
Image default
Auto's en Motoren

Goedkoop rijlessen bij rijles Rotterdam

Ben je opzoek naar een rijschool bij jou in de buurt? Is dit in Rotterdam of omgeving? Ben je opzoek naar een goedkope rijschool? Dan ben je bij Rijschool Rijbewijsstore aan het juiste adres. Je kunt bij Rijles Rotterdam goedkoop je rijbewijs halen en dat komt omdat ze graag rekening houden met jonge studenten die vaak niet te veel kunnen uitgeven. Voor degene die het totale bedrag niet in één keer kunnen betalen zijn er ook andere mogelijkheden. Ze zijn erg flexibel en bieden veel verschillende betalingsmogelijkheden aan. Hieronder vertel ik nog meer over de rijschool! 

Tarieven en pakketten

Bijna elke rijschool hebben verschillende pakketten die ze aanbieden. Dit heeft te maken met het aantal rijlessen die je nodig hebt op het moment dat je gaat beginnen. Dit is voor iedereen anders, de een heeft bijvoorbeeld maar 20 lessen nodig en de ander 40. Omdat we met zijn alle zo van elkaar kunnen verschillen, hebben Rijbewijsstore hier een mogelijkheid in bedacht om erachter te komen hoeveel lessen je precies nodig hebt. Je kunt het beste beginnen met een proefles nemen, deze kost 49,95 euro en duurt 90 minuten. In deze proefles bepaalt de rijinstructeur hoeveel lessen je nodig zult hebben, zo voorkom je dat je teveel betaald. De pakketten waar je uit kunt kiezen zijn als volgt: 

Pakket 1: 399 euro 11 lessen. Inclusief theorie examen, exclusief praktijk examen

Pakket 2: 625 euro 18 lessen. Inclusief theorie examen, exclusief praktijkexamen

Pakket 3: 749 euro 22 lessen, inclusief theorie examen, exclusief praktijk examen

Pakket 4: 999 euro 28 lessen, inclusief theorie examen, exclusief praktijk examen

Mocht je na dit pakket toch nog losse lessen willen betalen omdat het bijvoorbeeld net niet genoeg is, kun je voor 20 euro een losse les extra kopen. Een praktijkexamen is nog exclusief en moet dus nog apart betaald worden, deze kost 299 euro.

 

Gerelateerde artikelen

Operational lease heeft de toekomst voor bedrijfsauto’s

Een dashcam voor optimale veiligheid onderweg

Met de motorrijles in Amsterdam hebben je binnen no time je rijbewijs