Ingelbewaarder
Image default
Gezondheid

Negatieve gevolgen van een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Jouw vrienden omschrijven je als een harde werker en daar hebben ze zeker gelijk in. Nooit leverde jij een opdracht te laat in en altijd ben jij stipt op tijd bij een afspraak. Door je grote verantwoordelijkheidsgevoel weet iedereen wat ze aan je hebben, want ze kunnen van jou op aan. Echter, de afnemende zorgen van anderen leiden bij jou juist tot toenemend piekergedrag. Je ondervindt psychische klachten, die je het liefst probeert weg te wuiven onder het mom van het hebben van een volle agenda en een drukke periode. Wanneer je deze psychische problemen in een vroeg stadium kan aanpakken, zal je er snel nog weinig last van ondervinden en weet jij precies hoe je met jouw piekergedrag om moet gaan. In de meeste gevallen echter vormen de problemen zich tot een psychische stoornis, waardoor het chronisch piekeren jouw leven constant in zijn greep heeft.

Draag jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel met je mee, maar leidt dit eerder tot problemen dan dat het je voordelen oplevert? Maak dan een afspraak bij één van onze psychologen bij de Piekerpoli. Zo zijn er verschillende psychologen amsterdam en psychologen houten, bij wie je terecht kan met jouw klachten als gevolg van (chronisch) piekeren. Wij begrijpen jouw zorgen en weten daarom ook precies op welke manier wij er samen voor kunnen zorgen dat je hiermee om leert gaan. Op die manier nemen klachten als eet- en slaapproblemen wonderbaarlijk af, waarvan je misschien niet eens wist dat die veroorzaakt werden door jouw piekergedrag.

Ondervind jij ook last van jouw piekergedrag en zou je er graag mee om willen leren gaan? Dan ben je bij de Piekerpoli aan het juiste adres. Wij zullen samen het probleem onderzoeken en zoeken naar een manier waardoor je het piekergedrag herkent en ermee om leert gaan.

https://piekerpoli.nl/

Gerelateerde artikelen

Gemakkelijk en snel een trainingswiel aanschaffen

Fysio in Veenendaal nodig?

Op zoek naar de beste mondzorg in Hongarije? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!