Effectief vergaderen

Bedrijfsmatige besluiten worden vaak genomen in een vergaderruimte op kantoor. Dit is gemakkelijker in te plannen op kantoor maar wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Dit kan nadelig zijn wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

Vergaderen op een externe locatie kan ervoor zorgen dat u en uw genodigden meer concentratie hebben dan op kantoor. Daarnaast helpt het om in een inspirerende omgeving ideeën uit te wisselen om zo tot een vruchtbare vergadering te komen. Kortom, een vergaderruimte huren op een externe plek, kan ervoor zorgen dat er sneller en effectiever beslissingen worden genomen.

Vergaderen in Amsterdam

Van der Valk Hotel Amsterdam is een ideale locatie om een vergadering buiten de deur te organiseren. Met prachtig uitzicht over de Amstel kunt u kiezen uit verschillende vergaderzalen. Het hotel beschikt over 11 congres- en vergaderzalen en iedere zaal is voorzien van moderne faciliteiten. Alles is zo ingericht dat uw vergadering zo effectief mogelijk kan verlopen. Wilt u gebruik maken van een vergaderarrangement? Dan biedt Van der Valk Amsterdam-Amstel verschillende totaalpakketten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met lunch of diner.

Diverse faciliteiten

Het salesteam zorgt ervoor dat op de dag van de vergadering alles naar uw wensen klaarstaat. Daarnaast biedt het hotel nog extra optionele faciliteiten aan, zoals katheder of stoelovertrekken. Deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken. Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage bij het hotel. Reist u met het openbaar vervoer? Dan ligt metrostation Overamstel op 3 minuten loopafstand van het hotel. Organiseert u een meerdaagse vergadering? Dan is een overnachting bij Van der Valk hotel Amsterdam ideaal. U kunt kiezen uit verschillende luxe hotelkamers. Perfect voor wanneer u na de vergadering wilt uitrusten of om eventueel nog door te werken.

Heeft u interesse in het huren van een zaal bij Van der Valk Hotel Amsterdam? Neem dan telefonisch contact op via 020 80 01 100 of stuur een e-mail.

https://www.vandervalkamsterdam.com