Ingelbewaarder
Image default
Mode en Kleding

Voor iedereen een eigen tas. Het begint al wanneer je baby bent

Voor iedereen een eigen tas. Het begint al wanneer je baby bent

 

Een tas kopen kan je voor iedere gelegenheid doen. Of je nu op vakantie gaat of naar een feestje gaat er is voor iedere gelegenheid een geschikte tas te vinden. Maar wanneer weet je nu dan precies welke tas je het best kan kiezen voor welke gelegenheid?  In deze blog gaat het over het kiezen van de juiste tas voor iedereen. Van baby tot oma. 

De beste tas voor je baby

Natuurlijk zal je baby niet zelf zijn of haar tas dragen, Maar toch hebben ze die al wel. Want de luiertas die je overal mee naartoe neemt is natuurlijk een tas waar alle spullen in zitten die voor je baby bestemd zijn. Je zou kunnen zeggen dat de luiertas de eerste tas van je baby zou kunnen zijn, alleen kunnen ze hem niet zelf dragen.

 

Dé tas om mee te gaan shoppen

Als het gaat om shoppen moet je bij de dames zijn, alhoewel sommige heren er ook wel wat van kunnen hoor. Maar de dames zijn toch net even iets beter dan de heren wat het shoppen betreft. Natuurlijk moet je wel in stijl gaan shoppen met een bijpassende shopper tas dames

 

Een shopper tas is een ruime tas, waar je heel veel in kwijt kan als je een middagje aan het shoppen bent geslagen. Vaak is het zelfs zo dat je een bijpassende portemonnee kan kopen bij je shopper tas. Dan ben je helemaal in stijl aan het winkelen. 

 

Natuurlijk kan je shopper tassen in allemaal verschillende vormen, kleuren en formaten vinden. Daarom zou je voor bij iedere outfit een aparte shopper tas kunnen kopen. 

Het meest perfecte excuus om nog een tas toe te voegen aan je collectie.

Zaken doen in stijl

Voor de heren is imago toch nog altijd best ene ding. Als je dan eenmaal in de zakelijke wereld terecht bent gekomen, dan moet je natuurlijk wel zakelijk en professioneel overkomen bij je klanten. Daarom vinden de meeste mannen het chique om rond te lopen met een echte aktetas heren.

Een aktetas is vaak gemaakt van leer en geeft een professionele en zakelijke sfeer af. Vooral de professionaliteit die het uitstraalt is een van de redenen waarom mannen in de zakelijke wereld zouden kunnen kiezen voor een aktetas. Ze kunnen er meteen al hun papieren en documenten goed gesorteerd in meenemen, wat het geheel helemaal af zal maken.