Steeds meer opdrachten voor Incassobureau Enschede

 

De laatste jaren stijgt het aantal mensen met schulden, en heeft Incassobureau Enschede het steeds drukker. Van vrij bescheiden kantoor is Incassobureau Enschede uitgegroeid tot een medespeler op landelijk incasso-gebied. Dat ligt vooral aan de goede resultaten die geboekt worden, en de manier waarop deze resultaten bereikt worden. De directie en medewerkers van Incassobureau Enschede vinden het hun taak hun cliënten te helpen hun schulden af te betalen, en niet als de boeman allerlei huisinventaris mee te nemen. Daar wordt nogal es mee gedreigd door malafide bedrijfjes maar dit is absoluut niet realistisch. Een goed incassobureau, zoals Incassobureau Enschede, probeert er altijd eerst met de klant uit te komen, afspraken te maken over een realistische afbetaling van de schuld, of schulden. Het is en blijft mensenwerk.

Een goede naam opbouwen is lastig

Een incassobureau heeft per definitie een slechte naam. Maar, als je als klant te boek staat bij een incassobureau is dat niet voor niks. Je hebt ergens een achterstand met betalen opgelopen, en die is niet zomaar uit de hoge hoed getoverd. Er is een rekening niet betaald, of gedeeltelijk betaald, maar de goederen zijn door de ondernemer wel geleverd. Dus moet er gewoon betaald worden. Als dat, ondanks diverse aanmaningen, maar niet gebeurt, komt het incassobureau Enschede in beeld. Er wordt een afbetalingsregeling getroffen die de klant op kan brengen, en zo krijgt de ondernemer toch nog zijn geld. Er zijn wel altijd kosten aan verbonden, en da had voorkomen kunnen worden.

Vaak is er met een ondernemer nog wel een onderlinge afspraak te maken, zonder tussenkomst van een incassobureau. In termijnen betalen en je daar ook aan houden is bijvoorbeeld een oplossing. Dan kom je ook niet in de administratie van het Bureau Kredietregistratie terecht, want dat moet je niet willen.