Ingelbewaarder
Image default
Banen en opleidingen

Rijden doe je bij de rijschool in Huizen

Bij de leukste rijschool in Huizen ben je aan het juiste adres voor het nemen van rijlessen. Wij zijn een leuke rijschool in Huizen met een team van ervaren instructeurs. BIj onze vinden we het belangrijk dat iedereen veilig en goed leert rijden, en hoef dat niet altijd veel te kosten. Zo krijg je bij ons een gratis proefles waarin je alvast kennis kunt maken met onze werkwijze bij de rijschool in Huizen. En kunnen zo uiteindelijk besluiten of je bij onze rijschool komt lessen. Als je kiest  voor onze rijschool dan verzekeren we je dat je een leuke tijd tegemoet gaat. Dus ben je woonachtig in Huizen en wil je graag beginnen met rijles dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor de rijschool in Huizen

Er zijn veel rijscholen in Nederland en in Huizen, dus waarom zijn wij dan de aangewezen persoon? Om te beginnen krijg je bij ons altijd een gratis proefles van een uur. Daarbij zijn onze rijlessen ook altijd een uur en zijn de theorielessen gratis. En zit er altijd een examen bij in je pakket en betaal je dus geen geld voor je eerste examen. Daarbij houden we onze tarieven laag zodat rijles ook een beetje betaalbaar blijft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een leuke tijd hebt en ook plezier hebt in het rijden. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je rijd met plezier je ook sneller rijd, en steeds meer vorderingen maakt. 

Wat hebben wij te bieden

Omdat wij een grote rijschool zijn in Huizen kunnen wij erg veel mensen aannemen, en kun je bij ons vaak een week na aanmelding al beginnen. Wij hebben meerdere pakketten en lessen die je overhoud krijg je gewoon je geld van terug. En hebben wij de juiste rust en begeleiding voor mensen die dat nodig hebben.