Ingelbewaarder
Image default
Banen en opleidingen

Chauffeur Ziekenvervoer / Ambulance

Functie

Een agressieve werknemer wil patiënten vervoeren (consultatie, revalidatie, dialyse, radiologie, opname, ontslag, chemotherapie, transplantatie, etc.) van en naar ziekenhuizen, tehuizen en verpleegcentra, kinderdagverblijven etc.

U rijdt in een personenauto of auto om een ​​rolstoelpatiënt te vervoeren. Na een uitgebreide interne opleiding kunt u zittend en rolstoelvervoer uitvoeren.

Training AMBULANCIER over de mogelijkheid van niet-urgent lokaal pathologisch transport.

De werkplanning wordt uitgevoerd volgens een vast tijdschema, er zijn ochtend- en avonddiensten en het zaterdagwerk is een derde.

Volgens het wettelijk BAREMA-salaris, aangevuld met sociale cheques.

Aanbod

  • Salaris is in wettelijke verhouding;
  • U krijgt maaltijdbonnen voor het dagelijkse werk;

Jouw profiel

  • Gezellige, behulpzame, positieve instelling, veilige chauffeur.
  • Onafhankelijk maar ook erg collegiaal. Zeer flexibel: ochtendploeg, avondploeg,
  • Weekendwerk + vakantie. (Een derde)
  • Bekend met het wegennet, vooral rond GROOT KORTRIJK
  • Rijervaring heeft de voorkeur (minimaal 2 jaar rijervaring is vereist!)
  • Bereid om verder te studeren.

Nauwe samenwerking, zich kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving (flexibiliteit), klantgericht, gecommercialiseerd, omgaan met druk, zelfstandig werken, resultaatgericht

Reinigt, desinfecteert en sorteert het afval in de sanitaire ruimte van de ambulance. Interventies aan de ambulance: zittend ziekenvervoer, voert basisonderhoud uit en reinigt het voertuig. Interventies aan de ambulance: niet-spoedeisende (horizontaal) ziekenvervoer , De ambulanceapparatuur bedienen en inspecteren, de storing vaststellen en rapporteren aan de verantwoordelijke persoon of technicus, de productinventaris opvolgen, het tekort vaststellen en de bestelling plaatsen,  Voer medische beheerprocedures uit voor mensen die zorg nodig hebben, voer facturerings- en incassoprocedures uit, registreer vervolgactiviteiten en activiteitsgegevens, geef informatie door aan gerelateerde diensten, plaats mensen die zorg nodig hebben in ambulances volgens medische richtlijnen en bied hulp aan mensen die zorg nodig hebben

Lager onderwijs

https://www.vindazo.be/vacatures/ambulance.html

Gerelateerde artikelen

De bobcat opleiding waarborgt de veiligheid

Gebouwen

Bloemen