Ingelbewaarder
Image default
Vervoer en transport

Hoe betaal jij je taxi?

Hoe betaal jij je taxi?

Na je reservatie weet je hoeveel je kwijt bent voor jouw Schipholtaxi. Zorg dat je altijd een vaststaande prijs regelt. Inclusief alle service, en dus zonder achteraf toegevoegde aanslagen voor bepaalde diensten. Vervolgens kan je navragen hoe jij jouw taxi naar het vliegveld kan betalen. Soms vraagt men dit vooraf te doen, bijvoorbeeld bij de reservering, of het kan contant voldaan worden bij de chauffeur. Vraag dit ook na voor jouw terugtocht. Jij bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling, dus om misverstanden te voorkomen is het handig na te vragen welke betalingen het taxibedrijf van jou verwacht.

Wat is de regeling bij een annulering?

Ook is het handig om te weten wat de regelingen zijn bij het annuleren van een bestelde Schipholtaxi. Je weet immers nooit hoe het leven precies loopt. En wat is dan het risico dat je loopt? In hoeverre is het taxibedrijf bereid met jou mee te denken, tevens bij aanpassingen in het programma. Vaak is het mogelijk om een restitutie te ontvangen, bij een tijdige annulering. Hierover vind je meer in de algemene voorwaarden van de Schipholtaxi. Deze zijn aan te vragen bij de aanbieder.

 

Kies voor een betrouwbaar taxibedrijf

Het heeft vele voordelen om met een bekend taxibedrijf in zee te gaan, zo krijg je waar voor je geld. Kies dus niet voor een zwarte taxi of een taxi die rekent met een taximeter. Dit om jouw veiligheid te garanderen of om geen torenhoge prijs te betalen. Bij Schipholtaxi.pro, Taxi.expert of Schipholtaxi.amsterdam ben je verzekerd van een nette chauffeur, met een goed onderhouden, schone en veilige auto of indien nodig een personenbus.

 

Voordelen van genoemde taxi’s

Ze leveren professioneel vervoer, standaard of business taxi’s, er zijn taxibussen tot 8 personen beschikbaar en men is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou beschikbaar. Bovendien hebben ze inmiddels meer dan 25 jaar ervaring en rekenen ze zeer betaalbare scherpe prijzen voor taxiritten naar de luchthaven. Ook voor andere ritten in en rondom Amsterdam worden graag door hen uitgevoerd. Maar naar Schiphol brengen doen ze vanuit elke plaats in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Zorgeloos verhuizen in Breda

Vliegensvlug een Taxi Amsterdam Schiphol

Verhuislift verhuur