Ingelbewaarder
Image default
Bedrijven

Goed begeleide outplacement in Zwolle

U moet na ontslag weer verder, maar hoe? Het is lastig, vooral als u al een tijdje niet meer heeft gesolliciteerd. Vandaar dat outplacement Zwolle een goede optie is voor als iemand zijn of haar baan verliest, of weet dat hij of zij binnenkort het bedrijf zal moeten verlaten. Waar outplacement Zwolle eigenlijk op doelt is dat u zo snel mogelijk nieuw werk heeft. Of dit nu eenzelfde soort baan is, of u nu eindelijk voor uzelf gaat beginnen, of dat u het aandurft om een carrière switch te maken, dat maakt helemaal niet uit. Het gaat erom dat u de volgende stap zet.

U zelf leren kennen

De eerste stap bij outplacement Zwolle is u zelf weer leren kennen. Wat zijn uw sterke punten en uw zwaktes? Wat wilt u bereiken? Hoe werkt u het beste? Wat vind u de fijnste werkomgeving? Hoeveel tijd wilt u thuis zijn? Hoe ver wilt u reizen voor uw werk? Welk salaris zou u accepteren? Allemaal punten die van belang zijn voor het vinden van een nieuwe baan. Natuurlijk kan outplacement Zwolle niet de perfecte baan te voor schijn toveren, maar ze kunnen u wel helpen met specifiek zoeken naar de beste optie voor u. U kunt dan snel weer aan de slag. Ook kan er uit deze ondervraging een onderliggende wens weer aan gewakkerd worden. Bijvoorbeeld dat u ZZP’er wilt worden, of een omscholing nodig heeft voor de juiste baan. Ook hier kan outplacement Zwolle bij helpen, het gaat erom dat u verder kunt na uw ontslag, hoe dat gaat is niet belangrijk. Het is de bedoeling dat u weer werkt, een inkomen heeft en weer iets te doen hebt.

Kosten

Velen betalen outplacement Zwolle met het geld dat zij mee krijgen bij het ontslag. Ook kan outplacement Zwolle door uw oude werkgever aangeraden worden.