Ingelbewaarder
Image default
Bedrijven

Deze zwarte items moet je in je kast hebben

In iedere kledingkast hoort zwarte kleding. Is het niet omdat je het écht mooi vindt, dan is het wel omdat je deze kleur met werkelijk alles kunt combineren. Natuurlijk kun je uitpakken met kleur, maar wil je voor lekker basic zwart gaan, dan heb je altijd iets om aan te trekken.

Zwart Black Bananas shirt

Een kledingstuk wat je echt in je kast moet hebben, is een zwart shirt. Als je even geen inspiratie hebt, is dit een goed item om mee te beginnen. Je kunt er bijna iedere broek, rok en jasje bij aantrekken. Heb je een uitgesproken kledingstijl? Dan kun je gaan voor een shirt met een printje of met een opvallend design. Wanneer je van accessoires houdt, kun je ook lekker losgaan.

Zwarte jurk of zwart pak

Een jurk, hemd of pak in het zwart zijn items die je absoluut paraat moet hebben. Als er een speciale gelegenheid is, weet je in ieder geval dat je íets in je kast hebt hangen dat je kunt aantrekken. Last-minute shopsessies zijn dan niet meer nodig. Net als bij een Black Bananas shirt kun je deze speciale items met bijna alles combineren, bijvoorbeeld opvallende schoenen of een hemd in een felle kleur als je een zwart maatpak hebt. Tegelijkertijd is zwart redelijk casual, waardoor je je zwarte pak of jurk ook op een normale dag tevoorschijn kunt halen.

Zwarte schoenen

Zwarte schoenen mogen ook niet ontbreken in je garderobe. Het maakt in principe niet uit welke schoen je kiest: een gymp, laars, stiletto’s of lakschoenen. Een leren zwarte schoen of hak maakt je outfit net iets zakelijker en zijn perfect om te dragen naar een vergadering of feest. Schoenen zijn ook makkelijk te wisselen wanneer je van de ene naar de andere bijeenkomst gaat en dan zijn zwarte schoenen de beste optie.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar MS Polymeerkit?

Oxo Good Grips

De beste Milwaukee accu op de markt