Ingelbewaarder
Image default
Dienstverlening

De beste scriptie hulp voor je eindproject op HBO

Levert je eindopdracht veel stress op? Miss is goede Scriptiehulp dan wel iets voor jou. Veel jongeren hebben erg veel stress als het gaat om hun eindscriptie, van hun HBO opleiding omdat deze goed moet zijn om af te studeren. Hierdoor hebben we veel studenten die voor alles voldoende staan maar toch sneuvelen op die ene scriptie beoordeling, en dus een jaar over moeten doen. En dat is in principe helemaal niet nodig en ook erg zonde van het geld, wat het kost heel veel geld om een studie op het HBO te volgen. En hebben de meeste van jullie al een studieschuld.

Waarom kiezen voor scriptiebegeleiding? 

 

Heb jij nou er veel moeite met onderzoek en kom je er gewoon niet uit. Dan kunnen wij je helpen bij het zoeken naar een onderwerp waar je ook echt verder mee kunt. Hierdoor gaat je onderzoek vaak veel makkelijker en gaat het hele proces ook soepeler waardoor je minder stress hebt. Daarnaast is het zo dat je soms met bepaalde technieken van ons de juiste stap in de richting krijgt en soms aan een les genoeg hebt. Ook al ben je niet goed met schrijven dan kun je alsnog een goede scriptie schrijven. En ook nog is een hoog cijfer halen ondanks dat dit niet je sterkste vak is. 

 

Handige tips wanneer de scriptie is afgekeurd

 

Als je scriptie wordt afgewezen is dat niet meteen het eind van de wereld. Lees de feedback altijd zorgvuldig som zijn het kleine dingen die je verkeerd gedaan hebt, en die nog makkelijk te verbeteren zijn. En zorg ook gelijk dat je extra feedback vraagt zodat je precies weet wat er moet veranderen. Sommige dingen zijn moeilijk te verbeteren maar bijvoorbeeld slechte verwoording en vage conclusies niet. Maar leg hem altijd voor aan ons bij twijfel in sommige gevallen is het namelijk ook niet meer haalbaar om dat je vaak maar 2 weken hebt om hem te verbeteren. Dan zul je er in sommige gevallen toch voor moeten kiezen het jaar over te doen of alles in halen in de vakantie.