Ingelbewaarder
Image default
Banen en opleidingen

Montage medewerker trekhaken

Montage medewerker trekhaken

Volledig in 2-ploegendienst staphorst 40 uur, 5 dagen per week lbo, mavo, vmbo 12, 63 per uur

Voor onze gast in staphorst zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.

In de ministerie assembly word verscheidene montage werkzaamheden uitgevoerd. De belangrijkste processen zijn de assemblage van de trekhaken en de assemblage van de vanzelf wegklapbare kogel.

De assemblage van een trekhaak wordt uitgevoerd op een crossbeam station. Op dit treinstation assembleer je van alle verschillende onderdelen een complete trekhaak die vervolgens in een rek of in een doos geworden verpakt. Voor deze assemblage maak je conventie van een pick-by-light systeem dat je laat zien welk deel geassembleerd dient te worden. De werkinstructies die bij die behorende stap dienen te geworden verricht geworden getoond op een monitor. Bij dit werk wordt conventie gemaakt van een balancer ( tilhulp ) aldaar de dwarsbalken zwaarder dan 15kg zijn. Op het crossbeam treinstation werk je schattig wanneer de balk in een rek wordt neerzetten of met iemand anders wanneer deze in een doos wordt verpakt. De assemblage van een mxe systeem ( elektrisch wegklapbare kogel ) vindt ruimte op een productielijn. In 10 opvolgende schrijden wordt dit systeem systematisch opgebouwd. Bij elk treinstation geworden de werkinstructies getoond om de assemblage uit te voeren. Je werkt op deze lijn gemeenschappelijk met 2 tot 4 andere collega’s.

Vitaal is dat je oog hebt voor kwaliteit en zowel snel als nauwgezet kunt werken.

Ben jij? :

Bereid om te werken in 2 of 3 spitten iemand die bestendig is met oog voor kwaliteit technisch inzicht heeft en gemakkelijk nieuwe spullen leert een goede zelfbeheersing van de nederlandse taal aarzel dan niet en sollicieer onmiddellijk!

Wij bieden:

Een goed wedde van € 12, 63 bruto per uur exclusief 15 % ploegen bonus en 5 % adv bonus vanaf 22 jaar ouder. Een functie voor langer tijd bij een internationaal groot en groeiend bedrijf. Doorgroei mogelijkheden hierbinnen het nering wanneer je breedgeschouderd toepasbaar bent en een goede werkmentaliteit laat zien.

Spreekt het bovenstaande je aan? aarzel dan niet en solliciteer direct! Wil je gaarne meer wetenschap? neem dan gerust voeling met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://www.vindazo.nl/keywords/montage-medewerker.html

Gerelateerde artikelen

Opleiding medische pedicure volgen

Gebouwen

Rijden doe je bij de rijschool in Huizen