Ingelbewaarder
Image default
Toerisme

Vakantie met kinderen in Bulgarije

last minutes vliegtickets

Bijna iedereen kan zich een goedkope vakantie met kinderen in Bulgarije veroorloven. De onbeduidende afgelegen ligging van deze kracht stelt u in staat uw erfgenamen hierheen te brengen zonder vermoeidheid en stress, die kunnen optreden wanneer u naar verder weg gelegen landen reist.

Dit land heeft een unieke reeks natuurlijke hulpbronnen die de gezondheid van elk kind kunnen verbeteren. Bulgarije trekt met lage prijzen en goede kortingen voor vakanties voor kinderen, een ontwikkelde recreatie- en entertainmentinfrastructuur en een volledig behouden systeem van kindergezondheidskampen.

Naar Bulgarije met een kind voor gezondheid

Het tweede punt van de voordelen van reizen naar Bulgarije met een kind is de natuurlijke basis van dit Balkanland. Het bezit 400 km kustlijn van de Zwarte Zee, die warmer en schoner is dan die van onze oorspronkelijke kusten. De lijst met voordelen omvat een comfortabel klimaat aan de kust. De gemiddelde temperatuur in juni-augustus is niet hoger dan 28 graden Celsius, wat het mogelijk maakt om het gebruikelijke temperatuurregime van de kinderdag te weerstaan, zonder zijn lichaam uit te putten door de Egyptische hitte en Maleisische vochtigheid.

Tijdens de vakantieperiode worden regen praktisch niet geregistreerd – tenslotte domineert hier het mediterrane subtype van het subtropische type klimaat, dus elke dag die aan zee wordt doorgebracht kan met maximaal voordeel worden gebruikt.

De belangrijkste resorts die ouders kiezen voor gezinnen met kinderen in Bulgarije zijn het gastvrije Albena, het beroemde Golden Sands, het gezellige Sozopol en Pomorie, de witte stenen badplaats St. Constantine and Helena, de Bulgaarse Rivièra en het zachte zandstrand Sunny Beach. Deze resorts verzamelen het grootste aantal positieve recensies over vakanties met kinderen in Bulgarije, in enquêtes die zijn uitgevoerd op thematische sites.

Maar het balsamico-klimaat en de kust van de Zwarte Zee zijn niet alle rijkdommen van dit land dat het ter beschikking kan stellen van zijn kleine gasten. Er is hier een krachtige balneologische basis. We hebben het over een halfduizend bronnen met mineraal- en thermaal water, die worden gebruikt voor de behandeling en preventie van verschillende ziekten. Het rijke socialistische verleden van deze staat gaf haar een oriëntatie op de verbetering van de gezondheid van kinderen.

De krachtigste balneologische resorts in Bulgarije

Ziekten van het bewegingsapparaat, de gevolgen van breuken zijn met succes het nivelleren van de ondergrondse wateren van Bani Burgas, Balchik, Ovcha Mogila, Varshets en Strelcha. De wijdverspreide neuralgie van kinderen en de negatieve gevolgen van obstetrische activiteit worden verzacht door de thermale bronnen van Pomorie, Bani Karlovo, Banite Smolyan en Sandanski. Metabole stoornissen worden genezen in Gabrovo en Narechen. Allergieën en dermatosen zijn het meest onderworpen aan het mineraalwater van Momin Prohod en Chiflik, de voormalige Troyan. Ouders komen naar deze dorpen met kinderen die lijden aan hersenverlamming. De gevolgen van longontsteking en actieve sinusitis en sinusitis lenen zich voor de genezende kracht en chemische samenstelling van de wateren van Teteven en het Rhodope Park.

De balneologische complexen van Velingrad, Sandanski en Hisara zijn universeel voor gezinnen met kinderen in Bulgarije, die het hele jaar door gasten ontvangen voor verbetering van hun gezondheid en hen niet alleen voorzien van een uitgeruste pompkamer en speciale bekers, maar ook van een gevarieerd systeem van hotels, privépensions, gevoelige diagnostiek en hydropathische faciliteiten. Veel balsamico-baden zijn open voor bezoekers. Er zijn badkuipen met de mogelijkheid tot handmatige hydromassage, uitgevoerd door ervaren verpleegsters. Uiteraard houdt een hele staf van artsen in traditionele en alternatieve geneeswijzen hun kantoor elke dag open voor gespecialiseerde consulten.

Een ander wapen in het arsenaal van toeristische attracties in Bulgarije is de mogelijkheid om wintersport te beoefenen op de hellingen van het Pirin, Rodopegebergte en Rila-gebergte. De bergen zijn niet hoog, dus je kunt hier alleen in december-januari-februari skiën en snowboarden. De eigenaardigheid van de skigebieden Pamporovo, Borovets en Bansko is dat hun hellingen geen hoge en extreem zwarte moeilijkheidsgraad hebben. Daarom zorgen het bijgewerkte liftenstelsel, het wijdverspreide fenomeen van goedkope gezinspension en de lage complexiteit van de paden ervoor dat je onbevreesd met je kind naar Bulgarije kunt komen om de wijsheid van wintersport te begrijpen.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd kan het interessant zijn om de plaats te bezoeken waar het Slavische schrift is ontstaan. Het uiterlijk wordt toegeschreven aan de vijfde eeuw, al onze jaartelling, tijdens het bewind van Simeon. Het geografische adres van dit belangrijke fenomeen wordt het grondgebied van Oost-Bulgarije genoemd, dat we kennen als de kust van de Zwarte Zee van hetzelfde land. De ongewone architectuur van het Rilaklooster en nationale bezienswaardigheden, de Boyana-kerk en het Poganovo-sacraalcomplex kunnen bij kinderen de smaak doen ontwaken om de Slavische cultuur en geschiedenis als schoolvak te leren.

Rust voor kinderen in Bulgarije is een van de meest aantrekkelijke manieren om de lichamelijke gezondheid en het zenuwstelsel van een kind te herstellen na een vermoeiend schooljaar. Het Balkanland biedt onbeperkte mogelijkheden voor recreatie, behandeling en vermaak van uw erfgenamen, bovendien tegen een prijs – het beste van alles dat wordt aangeboden door fabrikanten van een dergelijke dienst in de regio.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html