Ingelbewaarder
Image default
Bedrijven

Op zoek naar MS Polymeerkit?

Bent u op zoek naar MS Polymeerkit? Kijk dan eens op technischeprodukten.nl. Wij hebben deze veelzijdige kitsoort, samen met vele andere soorten, uiteraard ook in ons assortiment. Niet alleen handig voor de thuisklusser, maar ook voor de professional die een snelle levering nodig heeft!

MS Polymeerkit gebruiken

MS Polymeerkit is oplosmiddelvrij en kan dus voor veel verschillende toepassingen worden ingezet. Het is bijvoorbeeld niet alleen handig voor het flexibel en watervast lijmen van metaal, maar ook natuursteen, steen, trespa, balken, drempels, lood, zink en vele andere materialen kunnen stevig vast worden gezet met deze kit. Heeft u iets nodig voor de auto-industrie? Ook dan is deze kit zeer prettig in het gebruik. De kit kan namelijk enorm goed trillingen opvangen, waardoor deze kit ook in de auto-industrie heel populair is.

Lekkages oplossen

Niet alleen bij het vastzetten van verschillende materialen kunt u gebruik maken van MS Polymeerkit. Ook kleine lekkages kunnen gemakkelijk worden opgelost door het gebruik van deze kitsoort. De kit hecht namelijk op alle ondergronden, zelfs licht vochtig. Laat u echter wel altijd eerst adviseren, voordat u aan de slag gaat. Onze collega’s bij technischeprodukten.nl doen dit graag. Zij weten alles over onze producten en kunnen u dus uitstekend adviseren over de toepassing van deze kit, maar ook over de toepassingen van al onze andere producten. Bent u nog niet zo thuis in het klussen en weet u niet precies welk product u nodig heeft of op welke manier u een klus moet aanpakken? Kijk dan eens op onze blog. Hier staat vele handige tips en trucs. Staat uw klus hier niet tussen? Neem dan contact op met onze collega’s. Zij helpen u uiteraard graag verder.

Onze service

Technischeprodukten.nl bestaat al meer dan 20 jaar. In deze jaren hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Wij willen deze kennis en ervaring graag inzetten om u verder te helpen. Dus voor kwalitatief uitstekende producten en advies op maat, moet u bij ons zijn. Naast onze online webshop, hebben wij ook een fysieke winkel in Veenendaal, waar u ook van harte welkom bent.

Gerelateerde artikelen

Oxo Good Grips

Het juiste adres voor een installatiebedrijf in Hengelo

Online een Makita accu 18v 5ah kopen