Ingelbewaarder
Image default
Dieren

Met een muggenlamp jaag je de muggen weg

Je zal er vast ook wel eens mee te maken hebben gehad; muggen. Heel vervelende beesten die je soms helemaal kunnen lek prikken of je vakantie tot een regelrechte hel kunnen leiden. Muggen zijn niet de meest fijne beesten om  rond je te hebben vliegen, maar je ontkomt er soms ook niet aan. Wanneer je geen hor hebt, heb je al snel te maken met muggen die in de avond naar jouw woning komen. Muggen komen op het licht af en dat is precies waarom je een goedkope muggenlamp moet aanschaffen. Door middel van een muggenlamp kan je de beesten vangen, omdat ze op het licht af komen. Je zorgt er als het ware voor dat je ze afleidt en naar de lamp toe leidt.

 

Vangen

Je hoeft de muggenlamp alleen maar neer te zetten of op te hangen en daarmee zorg je ervoor dat de muggen worden gevangen. Er wordt een speciaal soort UV licht gebruikt voor de muggenlamp waar de muggen snel op afkomen. Door deze op een plek te plaatsen waar jij er geen last van hebt, leidt je hen af van de plek waar je niet wilt dat ze naar toe komen. De lamp ademt als het ware het soort stof uit dat uit mensen komt, en dat is ook een van de stoffen waar muggen gevoelig voor zijn.

 

Terras

Wil je dus een lekkere zomeravond op het balkon of in de tuin doorbrengen zonder afgeleid te worden door de muggen, dan is een muggenlamp zeer effectief en zeker een aanrader om aan te schaffen. De muggenlamp is voorzien van een handige haak waar je dit aan kunt ophangen en  leent zich uitermate goed voor terrassen of een overkapping. Heb je geen plafond waar je dit aan kunt ophangen, dan is de muggenlamp ook beschikbaar op een voet en kun je de lamp ook makkelijk neerzetten op een tafel of ergens op de grond om zo de muggen af te leiden van de plek waar jij lekker zit.

 

 Gerelateerde artikelen

Welke soorten rattengif mag u als particulier kopen?