Ingelbewaarder
Image default
Attracties

Meerpuntssloten

Meerpuntssloten

De meeste huizen hebben meerpuntssloten, deze sloten werken normaal door de hendel op te tillen en vervolgens de sleutel te draaien om te vergrendelen. Hoewel ze voor de meeste mensen hetzelfde zijn, heeft de groothandel die ik gebruik ongeveer 164 verschillende varianten van deze sloten. Ze hebben verschillende back-sets, centers en kunnen haakbouten, rollers, deadbolts, paddenstoelen of een combinatie hebben. Ze gebruiken ook verschillende lengtes en uit sets van de gemonteerde cilinders.

Montage
Als dit soort sloten is gemonteerd, geven de meeste polissen voor woningverzekeringen aan dat er minimaal drie vergrendelpunten nodig zijn. Hoewel individuele bedrijven verschillende vereisten hebben, moet u uw beleid controleren. Tot nu toe ben ik nog geen beleid tegengekomen dat aangeeft dat de cilinder met de juiste lengte moet worden gemonteerd. Dit is erg belangrijk vanwege de hoeveelheid inbraak die wordt begaan door het gebruik van een cilinder-snappingtechniek, voorbeelden hiervan vindt u op het internet en Youtube etc.

Wanneer deze sloten correct zijn aangebracht, werken ze goed, maar ze kunnen nogal kwetsbare inwendige mechanismen hebben die het slot kunnen breken en blokkeren als het onder druk wordt gezet. Bijvoorbeeld om het handvat te forceren om de sleutel te krijgen om te draaien. Als u dit soort problemen ondervindt bij het gebruik van de deur, is het de moeite waard om een ​​betrouwbare slotenmaker te krijgen om hem opnieuw uit te lijnen, omdat dit veel gemakkelijker en goedkoper zal zijn dan te wachten tot het niet lukt en het hele slot moet kopen en vervangen.

Als het ergste gebeurt, is het mogelijk om op de nieuwere versies de vergrendelstuk te vervangen, wat u geld bespaart over de kosten van het vervangen van het hele mechanisme. Slotenmaker Den Haag houdt een reeks van de meest populaire vergrendelstukken op voorraad met prijzen vanaf €28.

Tijdens een recente oproep in Den Haag waar een van deze types van slot was mislukt en de deur in de vergrendelde positie vastzat, kon ik binnen de 30 minuten naar de locatie. Na het openen van de deur en het verwijderen van de kapotte sluitstrip, kon ik de vergrendelstuk vervangen door een nieuwe uit voorraad op de bestelwagen, de strip opnieuw monteren en de sluitplaten op het deurframe aanpassen, zodat het slot zonder de noodzaak gebruikt kan worden om het handvat te forceren, wat de oorzaak was van de oorspronkelijke mislukking. Met onderdelen en werk kostte de klus de klant €90 als ze vóór de mislukking hadden gebeld, had ik de slagplaten opnieuw kunnen uitlijnen en de kosten zouden gehalveerd zijn, en het oude mechanisme zou minder snel breken dan anders zijn voortdurend gedwongen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag