Linnen gordijnen: De pefecte oplossing

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in uw ruimte. Bij ons kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan verder. 

Linnen, linnenlook en transparant

Een ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast de linnen gordijnen kunt u ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben verschillende eigenschappen. Linnen heeft bijvoorbeeld een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast zijn Linnenlook gordijnen gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze wel de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Deze gordijnen kunt u gemakkelijk zelf reinigen, omdat ze niet snel zullen krimpen. Transparante gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Gaat u voor linnen, linnenlook of tranparant?

Op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. Niet alleen het materiaal en de kleur kiest u zelf, maar ook de afmetingen, de voering en de afwerking. Als resultaat: linnen gordijnen die uitstekend aansluiten op uw raam en perfect passen bij uw interieur. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? Het kan allemaal. Zorg ervoor dat ze goed gemeten worden, om ze perfect te laten hangen in uw interieur. Meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank.

12 verschillende kleuren

Er is keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Van maagdelijk wit tot stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Door dit brede aanbod vindt u altijd wel een kleur die perfect in uw interieur past. Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de perfecte kleur voor u. 

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. Er zijn eindelose mogelijkheden en u heeft van een sfeervolle toevoeging aan uw interieur.  Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/