Ingelbewaarder
Image default
Beauty en verzorging

Een zonnige zomercoupe

De zonnige zomerdagen staan weer voor de deur! Dat betekent dat dat we weer allerlei nieuwe outfits uit de kast kunnen halen, die de hele winter al op de plank gelegen hebben. Echter, bij een verbluffende look hoort ook een waanzinnig kapsel. Plan dus maar snel een afspraak in bij de kapper of ga naar de kapper Delft zonder afspraak! Bij One Kappers zullen ze namelijk met je meedenken wat de ideale zomerlook is voor jouw lokken en luisteren ze naar jouw wensen en eisen om je te voorzien van een geweldige coupe. Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kleuren? Lees hieronder dan snel verder of neem eens een kijkje op de website van One Kappers om inspiratie op te doen!

1. Kies voor mooie freelights

Ben jij al bekend met de freelights-techniek? Wanneer de kapper op deze manier jouw haar kleurt, zal hij of zij dit doen door uit de losse pols highlights in je lokken aan te brengen. Door op deze manier te werk te gaan, kunnen de highlights secuur en nauwkeurig gezet worden, waardoor het resultaat geweldig eruit zal komen te zien! Op deze manier zal je bovendien direct ready zijn voor de zonnige zomerdagen.

2. Totale kleurbehandeling

Wil jij iets gedurfds? Dan is de totaalkleuring misschien wel iets voor jou! Samen met onze gespecialiseerde kappers zullen we namelijk uitzoeken welke kleur bij jouw ogen, huid en natuurlijke haarkleur passen, zodat jouw nieuwe haarkleur perfect bij je past. Deze behandeling gaat ook goed samen met het aanbrengen van freelights, zodat de lokken mooi op elkaar aansluiten en jouw nieuwe coupe een harmonieus geheel wordt.

Een afspraak maken

Ben jij eruit wat jouw nieuwe zomercoupe wordt? Ga dan snel naar de website van One Kappers om een afspraak in te plannen bij de kapper Delft centrum!

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Heerlijke behandelingen bij de schoonheidssalon in Heesch

Groene kleurlenzen online bestellen?

De beste acupunctuur in Rotterdam