Ingelbewaarder
Image default
Auto's en Motoren

Een dashcam voor optimale veiligheid onderweg

Een nieuwe auto, dat is iets om trots op te zijn. Je wilt de veiligheid van jezelf en jouw voertuig natuurlijk ten alle tijden kunnen garanderen. Het gebruik van een dashcam is de optimale manier om net dat beetje extra veiligheid in te slaan. Lees gauw verder wat dit kleine apparaatje voor u en uw auto kan betekenen.

 

Veilig parkeren

Wanneer uw auto wordt bestolen op een parkeerplaats, sta je als voertuigeigenaar letterlijk met lege handen. Maar dankzij een dashcam kun je altijd bewijsmateriaal verzamelen van de inbraak. Deze camera wordt namelijk geactiveerd wanneer er rondom de auto beweging wordt gesignaleerd. De inbrekers staan vol op beeld en hier kun jij mee naar de rechter.

 

Een ongeval

Niemand wil een ongeval meemaken of betrokken zijn bij een ongeval op de weg. Maar mocht jij toch betrokken raken bij een ongeval of er een zien gebeuren, dan kan deze dashcam op unieke wijze uitkomst bieden. Deze camera heeft het ongeval vastgelegd op beeld. Dit kan noodzakelijk zijn voor het vaststellen van letselschadevergoeding en meer inzicht bieden in de oorzaak van het ongeval.

Kies ook voor de installatie van een dashcam in uw auto. Het is mogelijk om deze camera direct te laten inbouwen in uw wagen, maar deze is ook los aan te schaffen. Met een dashcam geniet je van net beetje extra zekerheid op de weg.

Gerelateerde artikelen

Goedkoop rijlessen bij rijles Rotterdam

Alles over autosijpels

Operational lease heeft de toekomst voor bedrijfsauto’s