Ingelbewaarder
Image default
Woningen

Cilindersloten tegen inbraken

Cilindersloten met een optimale beveiliging kopen

 

Door het plaatsen van een goed cilinderslot maak je van jouw huis in no time een onneembare vesting. Zo voel je je nog meer op je gemak in je eigen woning en zijn ook je persoonlijke bezittingen een stuk veiliger. Een goed cilinderslot beschikt minimaal over het SKG 3* keurmerk en is hiermee goedgekeurd vanuit het Bouwbesluit uit 2018. SKG 3* cilindersloten zijn er in diverse uitvoeringen, waaronder de variant met een brug van gehard staal. Hiermee maak je het inbrekers nog moeilijker om binnen te komen. Zit er momenteel nog een minder sterk slot in je deur, bijvoorbeeld een SKG 2* slot of nog oudere variant? Dan is het echt tijd om in actie te komen, want anders wordt het wel heel gemakkelijk proletarisch winkelen bij jou thuis! Het goede nieuws is dat je direct kunt beginnen met het vervangen van je sloten. Via internet bestel je eenvoudig en heel snel een veilig cilinderslot dat aan alle eisen voldoet.

Kies voor kerntrekbeveiling

 

Een modern cilinderslot beschikt over een beveiliging tegen de meest gebruikte vormen van inbreken. Hierbij kun je denken aan lock picking, cilinder breken, boren, de slagmethode en vooral ook kerntrekken. Het kerntrekken van sloten is de laatste jaren ontzettend populair geworden bij het inbrekersgilde en maakt het mogelijk om in slechts een halve minuut het slot te forceren. Hierbij wordt een schroef van gehard staal in je slot gedraaid, waarna de cilinder eenvoudig kan worden verwijderd. Met een SKG 3* cilinderslot ben je optimaal beschermd tegen dit soort vervelende praktijken. Bestel daarom vandaag nog jouw nieuwe cilindersloten online! Kies bij voorkeur voor sloten met een stalen brug. Hiermee kun je je buitendeuren ontzettend snel veel veiliger maken.

Je huidige deurcilinder vervangen

 

Voldoet je huidige cilinder niet aan de laatste beveiligingsnormen? Dan is het tijd om hem te vervangen door een nieuw, deugdelijk exemplaar. Je kunt dit gewoon zelf doen. Wel zijn er een paar dingen waar je goed op moet letten, zoals het formaat. Meet van tevoren heel nauwkeurig de dikte van je deur op. Vrijwel alle moderne deuren zijn tegenwoordig tussen de 38 en 40 mm dik. Dit is dan ook de dikte waar de meeste hedendaagse cilinders op afgestemd zijn. Heb je een deur met een afwijkende maat, bijvoorbeeld omdat je in een oud huis woont? Dan moet je net wat beter zoeken, maar ook voor jouw deur is er een passend cilinderslot met de juiste beveiliging. Natuurlijk kun je ook meer informatie over je nieuwe slot inwinnen bij je online aanbieder. Bekijk direct het volledige assortiment en ga verder met het beter beveiligen van je huis.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/